Beaba - babycook néo

Beaba Babycook Neo is een totaal nieuwe versie van de Babycook die in Frankrijk is geproduceerd. Deze versie heeft een grote, glazen kom van 1250ml, een RVS binnenwerk van de watertank en tevens heeft de watertank een grote opening, zodat schoonmaken gemakkelijk gaat en de Neo heeft een RVS stoommandje. Daardoor is het een zeer degelijk en robuust apparaat geworden.

De werking van het stomen, mixen, opwarmen en ontdooien is gelijk aan de andere versies van de Babycook.

Met de nieuwe Babycook Neo maak je gemakkelijk lekker en verantwoord eten klaar voor de baby. Het eten wordt gestoomd, zodat alle vitamines en mineralen bewaard blijven En dat allemaal in 15 minuten in de extra grote kom.

De Babycook heeft 4 functies:

stomen

mixen

ontdooien

opwarmen

Terwijl je zelf je eigen eten bereid, zorgt de Babycook voor een gezonde, gestoomde maaltijd voor de baby. Ook handig voor de eerste fruithapjes. Vaak is fruit zoals peer vrij hard, maar door deze te stomen kun je het meteen aan de baby geven. Door potjes te laten staan, heb je het aanschaf bedrag zo terugverdiend! En zo weet je natuurlijk ook precies wat voor eten je kindje binnenkrijgt. Door de grote inhoud van de kom kun je ook 2 maaltijden tegelijk maken en eentje voor een later moment invriezen. Het ontdooien in de Beaba potjes kun je dan weer in de Babycook Neo doen


 


Gerelateerde producten

Beaba - babycook

Beaba - babycook

De Babycook van Béaba is al jaren een ongekend succes in Frankrijk en België en ook in Nederland is ..

Beaba - babycook plus

Beaba - babycook plus

Met deze Babycook Plus kunt u tegelijkertijd van voor- tot nagerecht klaarmaken. Ook kan er tegelijk..

Tags: Beaba - babycook néo