Childhome - eetstoel one 80°

Niets zo lastig dan een stoel met een baby erin te verplaatsen. Daarom introduceren we de nieuwe Evolu ONE.80° stoel die een 180°-draaifunctie heeft. De draaifunctie maakt het mogelijk om het kindje eten te geven in 3 verschillende posities zonder te stoel te moeten verplaatsen. Door heel gemakkelijk aan het hendeltje te trekken kan het kindje in de volgende positie geklikt worden. De stoel kan 90° met de klok meedraaien en 90° tegen de klok in terwijl het kindje aan tafel zit. 

Trendy 2-in-1 hoge stoel witte stoel en naturelle poten is aan te passen aan 2 gebruikelijke tafelhoogtes: standaard eettafel van 75 cm en kindertafeltje van 50 cm. Optioneel zijn een set extra lange poten beschikbaar om de hoogte van de hoge stoel aan te passen aan een keukeneiland van 90 cm. Dankzij de eenvoudige montage, is het wijzigen van hoogte heel gemakkelijk.

De EVOLU ONE.80° hoge stoel is voorzien van een 5-punts veiligheidsgordel en een afneembare veiligheidsbumper om de veiligheid van uw kind te verzekeren.

De Evolu ONE.80° is voor kinderen vanaf 6 maanden tot 6 jaar. Het gebruik van de hoge stoel is aan te raden van zodra uw kindje zelfstandig rechtop kan zitten. De stoel kan ook gebruikt worden vanaf de geboorte in combinatie met de Evolu Newborn seat. 


Afmetingen:

- Op hoogte eettafel: zitvlak - 62,2cm, voetenplank – 42cm

- Op hoogte keukeneiland: zitvlak – 80,2cm, voetenplank – 57cm

- Voetenplank: 31 x 11cm 

- Grondoppervlakte ingenomen door eetstoel: hoogte eettafel - 56 x 56cm, hoogte keukeneiland - 67 x 67cmGerelateerde producten

childhome - extra set lange poten

childhome - extra set lange poten

Extra set poten om de hoogte van de evolu 2 of de evolu one 80° stoel aan te passen aan een keukenei..

Childhome - eettablet

Childhome - eettablet

Het optioneel eettablet voor evolu, evolu 2 of evolu one 80° hoge stoel is vervaardigd uit hout kli..

childhome - newbornseat

childhome - newbornseat

Gebruik je Evolu stoel (Evolu 2 & Evolu ONE.80°) nu ook vanaf de geboorte met de Evolu Newborn s..

childhome - newbornseat kussen

childhome - newbornseat kussen

Stoelkussen op maat voor de EVOLU Newborn seat in hoogwaardige jersey katoen. Maak het je baby zo co..

Tags: Childhome - eetstoel one 80°